Allmänt

Podd: Jag snackar om New Age & könsidentitet

Jag har blivit intervjuad av Hanna Fryxelius i podden Fatta Tro.

Jag sökte efter Sanningen, men det var ett helt annat sökande som ledde mig ända hem. Vad det var kan ni höra om i avsnittet “Jesus, New Age och Könsidentitet”:

Kommentera här eller maila om det skulle dyka upp någon fråga. Kanske kan jag komma med ytterligare reflektioner och tankar.

7 thoughts on “Podd: Jag snackar om New Age & könsidentitet

 1. Hej!

  Lyssnade just på avsnittet och det var fint att höra din historia. Kan du tipsa om bra kristen undervisning i poddar? (Svenska eller engelska funkar lika bra!) Känner mig vilsen i podd-djungeln 😊 Gud välsigne dig!

  1. Vad kul att du ville lyssna! Min favorit är Relatable med Ally Stuckey. Bli inte avskräckt om du ser henne kommentera amerikansk politik för hon har så mycket annat lärorikt innehåll gällande Bibeln. Jag har lyssnat mycket på Elisabeth Elliots pod. Hon är insomnad men det finns mycket undervisning som hennes kvarlevande lagt ut. Hon har varit missionär och hennes första make blev dödad av infödingar, och hon fick uppfostra sitt barn själv ute i djungeln. Den andra maken dog i cancer. Hon har varit med om en del.
   Jag brukar också lyssna på Jimmy Evans och Mark Hitchcocks podd Tipping Point. Den handlar mest om ändens tid och kan, helt ärligt, bli lite tjatig. Men jag tycker om att lyssna på den.
   Jag är ingen stor poddslukare så det är väl dessa jag återkommer till 🙂

 2. Elisabet Elliot var ett bra tips, tack😍
  Jag brukar lyssna på Sven Reichman på Kristen Mp3https://pod.kristenmp3.se/sven-reichmann-podcast/

  1. Honom har jag hört talas om, har även läst “Allt är inte Gud som glimmar”, tidigt under min vandring 🙂 Han var verksam i Göteborg tror jag, men jag såg honom aldrig live fastän jag bodde i närheten. Tack för tips, jag kanske tar en lyss, som bryt mot allt amerikanskt.
   Jag har även lyssnat en del på Barbro Erlings undervisning. Det var länge sedan hon la upp nånting nytt men hon finns på nån sida som heter nåt med Efraim.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *