Allmänt · Bebis<3 · Bilder · på Sonja

Trött och frustrerad men är veteran

Jag tänkte att jag ska uppdatera hur det går. Bebisen är nu fyra månader gammal och jag ammar som bara den och är trött jämt. Inget annat av de andra barnen har ätit så här ofta och långa stunder.

Barnet ifråga sover bara när han får ligga sida vid sida eller när han blir buren.

Jag tycker att det är tungt just nu eftersom jag bara kan göra halva handlingar hela tiden men då jag varit med förr och har haft barn som fungerat liknande så vet jag att det är övergående och rätt som det är är de tonåringar som stänger in sig på rummet.

Det är också många tillfällen varje dag för att njuta och bara tacka för allt. Har jag sagt att jag är oerhört nöjd åt att vara född -85 i Sverige? Jag borde nog säga det några fler gånger. Enda nackdelen är väl att man blivit bortskämd.

Jag älskar Norrland dessutom. det finns inget län som Västerbottens län.

One thought on “Trött och frustrerad men är veteran

  1. Vad kul att få livstecken från dig🙂 Jag tänkte bara häromdan på dig och din familj och undrade hur det går för er. Vad tycker lilla Stig om tillskottet i familjen föresten? Hoppas minstingen lär sig sova själv snart.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *