AllmĂ€nt · Familjeliv · Vardag

Hela familjen har fĂ„tt covid 🎂

Äntligen! Har undrat nĂ€r denna dag skulle komma. Att det skulle bli pĂ„ sjĂ€lvaste min födelsedag var dock dĂ„lig timing, men vi skjuter pĂ„ firandet en stund.

Jag skulle beskriva det som mild influensa och det har vi vÀl den hypersmittsamma omicronvarianten att tacka för.

Jag hade feber i 12 timmar och sen har jag varit vÀldigt förkyld med rinnsnuva, nysningar och hes stÀmma, men det blir mÀrkbart bÀttre var dag.

Det vÀrsta för mig tycker jag Àr kÀnslan av att vara sÄ ruskigt ful. Nej det vÀrsta Àr att 3-Äringen Àr sÄ understimulerad, dÄ han blev sjuk först och frisk snabbast.

person holding blister pack
Photo by Polina Tankilevitch on Pexels.com

Ni andra som fÄtt det, visst kÀnns det som att Àntligen fÄtt möta en kÀndis? NÄn kÀndis som kanske inte Àr sÄ omtyckt, nÄn som media inte gillar men som de ÀndÄ inte kan lÄta bli att hÄlla aktuell. Chris Brown kanske? Han gör dÄlig musik (enligt mig) och blev avslöjad att misshandla Rihanna.

Han Ă€r kanske inte den första kĂ€ndis man vill trĂ€ffa men sĂ„ vet man att han Ă€r pĂ„ turnĂ© över hela vĂ€rlden, nĂ€stan alla man kĂ€nner har trĂ€ffat honom sĂ„ nĂ€r det blir ens egen tur sĂ„ blir man Ă€ndĂ„ lite “gissa vem som kom och örfilade hela min familj en efter en, jo Chris Brown hihi”.

3 thoughts on “Hela familjen har fĂ„tt covid 🎂

  1. Glöm inte att be om en autograf!😄

    SkĂ€mt Ă„sido, lite skönt kanske att ha haft det istĂ€llet för denna vĂ€ntan pĂ„ detta ofrĂ„nkomliga som man inte vet hur illa det kommer bli nĂ€r man vĂ€l fĂ„r ”besök”av kĂ€ndis viruset..
    Grattis i efterskott ocksĂ„!🎈

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *