Bilder

Mysteriet i Latikberg: Hur dog Bengt (som jag växte upp med)?

Nu har aftonbladet lagt upp reportaget om Bengt. Ni hittar den här. Vanja i reportaget är min lillasyster.

Jag vet inte vad jag ska skriva just nu. Jag bodde med Bengt i många år och har känt honom i hela mitt liv. Mitt liv är kantat med minnen av honom och jag har tusentals gånger sprungit upp och ned för de där trapparna som nu är märkta av det fruktansvärda som hände. Det är jättejobbigt att se det.

Han såg mina barn från när de var nyfödda och de förlorade en trygg, fin människa att växa upp med.

Ni får gärna dela, och än mer gärna be! Mer än gärna be. Kring detta, och för Bengts familj.

0 thoughts on “Mysteriet i Latikberg: Hur dog Bengt (som jag växte upp med)?

  1. Usch, vilken otäck historia. Kanske kan polisen hitta ngt om de försöker kolla det hela igen. Men vi vet hursomhelst att den Gud vi tror på vet vad som hände och allt ska komma fram i ljuset när tiden är inne.
    Ska be för dig och din familj🙏❤️

    1. Om polisen nu orkar kolla på det igen. Jag har en känsla av att de inte bryr sig… 😔 tack så mycket för bön och omtanke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *