Böcker · Lästips

Jag fick två böcker!

Jag fick oväntat och mycket överraskande hem två böcker, sända av en anonym bloggläsare. Den ena är Love thy Body skriven av Nancy R. Pearcey och den andra är The doctrines of grace skriven av James Montgomery Boice och Philip Graham Ryken (långa namn).

Blev väldigt glad!!!

Love thy body har jag redan läst via e-bok (Kindle), och jag har skrivit lite om ett poddavsnitt om boken med författaren Nancy R. Pearcey i inlägget “kroppen är inte åtskild från den man är”. Love thy body är så bra att jag har tänkt köpa ett pappersexemplar så att jag kan bläddra, vika sidor och markera. E-böcker må vara praktiska och bra men de är inte optimala för böcker man ofta återkommer till.

The Doctrines of Grace har jag inte läst ännu men jag ser fram emot att göra det! Jag tycker att det är väldigt roligt att nån valt ut och skickat just dessa två böcker till mig, tack så mycket!

0 thoughts on “Jag fick två böcker!

  1. Vilken fin gåva du fick på posten. Böcker! Är du en bokmal, som älskar att läsa böcker? 📚

  2. Nancy Pearcy är en svensk! 🙂 Hon föddes i och är uppväxt i Sverige! Och under hela sin tid i Sverige kom hon inte kontakt med apologetik (utan det var i Tyskland och i USA som hon fick göra det).

    Den ateiska indoktrineringen är stark i Sverige! hehe 🙂

    1. Va, är hon? Hon pratar ju perfekt engelska? Jag googlade och det enda jag fann var att hennes grandparents kom från Amerika till Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *