Allmänt · Betraktelser · Bilder · Illustrationer

Om jag var ett ondskefullt geni så skulle jag göra följande

Det har varit lite oro bland konspirationsteoretiker kring covid-vaccinet. En relativt vanlig oro är att vaccinet är del av en ond avfolkningsplan. 7 miljarder människor måste dö enligt the Goergia Guidestones och vaccinet tros vara ett av många planerade tillvägagångssätt.

Men jag tycker att det är ologiskt att vaccinet skulle vara en stor kortsiktig dödlig faktor. Det är inte det att jag inte tror att det kan finnas en avfolkningsplan, det finns gott om influenser som ligger i med att utmåla människosläktet som en parasit, och att vart människoliv som inte existerar är ett steg närmare målsnöret (denna inställning är inte från Gud), men att vaccinet skulle orsaka massdöd är inte det rimligaste om man försöker se det ur ett ondskefullt genis perspektiv.

Om jag var ett ondskefullt geni så skulle de som tar vaccinet vara mina gunstlingar som jag eventuellt endast skulle trakassera med kliande eksem och minskad fertilitet.

De mest misstänksamma och kritiska är de som avstår. Vaccinet är därför ett utmärkt lackmustest för att skilja de som lyder och inte lyder min propaganda, eller ja, skuldbeläggande samhällsinformation.

Om planen är att få en så godtrogen och lydig befolkning som möjligt, så är naturligtvis det mest logiska att göra sig av med de som inte tar vaccinet.

Denna logiska händelseföljd är det många som tagit tillfasta på, men man tror ofta att de som vägrar kommer att sättas i så kallade FEMA-camps (USA) och avlivas som boskap. Jag tror dock att man skulle få bort dem bäst genom att låta första vaccinet hjälpa mot ett värre virus som man släpper lös senare.

36% av följarna på instagram trodde att bilden föreställer en cancel-mobb

Vi har kommit långt i medicinsk och genetisk utveckling och kan säkert relativt enkelt ordna detta genom galna vetenskapsmän, ockulta riter och enorma summor pengar.

Ett värre virus senare skulle inte väcka samma misstankar om en medveten utrensning av oliktänkare utan skulle snarare få de som tagit vaccinet att känna sig ännu mer duktiga och villiga att lyda order.

Vaccinet som uppmuntras just nu skulle med andra ord inte vara för “covid”, utan för något kommande som är värre.

Jag måste understryka att det här inte är någon riktig teori jag har. Jag skriver det på skoj för nöjes skull. En del kanske inte tycker det är roligt men…. jag tycker det.

Och om nån undrar så vill jag inte ta vaccinet. Jag saknar förtroende för hela grejen och tycker att det är en hysterisk röra.
Är detta en kulle jag är villig att dö på? He he nej. Men det är gravt illavarslande och obehagligt om vi skulle tvingas ta vaccin. Men ni vet vad man brukar säga. Himmel och jord må brinna, höjder och berg försvinna, men den som tror skall finna att löftena de stå kvar.

7 thoughts on “Om jag var ett ondskefullt geni så skulle jag göra följande

   1. Så du kommer inte ta vaccinet alls? Min mormor, morfar och farmor har tagit första dosen av vaccinet. Men vi andra får vänta lite. ( Jag ogillar nålar/sprutor.. ) Men jag kommer nog ta vaccinet

 1. Dina tankar om framtiden här är klart intressanta. Jag har själv inte tänkt exakt som du gör. Att både svininfluensan och covid-19 är förövningar inför något mycket värre har jag varit inne på, men att vaccinet kanske är till för att de som tagit det skall klara detta “värre”, till skillnad från de “olydiga”, tål att funderas på. Det kan nog ligga något i det.

  Å andra sidan kan vaccinet inte alls handlar om att skydda mot sjukdom.
  På World Economic Forums hemsida kan man läsa om hur RNA-tekniken använts för att förändra beteendet hos levande varelser:
  https://www.weforum.org/agenda/2018/05/scientists-transferred-memories-from-one-snail-to-another-someday-they-could-do-the-same-in-humans/

  I The Guardian kan man läsa om hur genetiskt konstruerat “Magneto”-protein fjärrstyr hjärnan och beteendet. I artikeln nämns att: “Flera tidigare studier har visat att nervcellsproteiner som aktiveras av värme och mekaniskt tryck kan genetiskt konstrueras så att de blir känsliga för radiovågor och magnetfält, genom att fästa dem på ett järnlagrande protein som kallas ferritin, eller på oorganiska paramagnetiska partiklar”:
  https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

  Hur går man tillväga om man vill injicera en substans i världens alla människor för att kunna göra dem mottagliga för yttre trådlös påverkan? Ja, inte talar man om att det är det egentliga syftet. Man motiverar det med ett helt annat “gott” syfte, t.ex. ett “vaccin” som påstås rädda från ond bråd död.

  1. Min teori var mest på skoj! Skulle jag gissa mer allvarligt så kan jag tänka mig det jag nämnde i förbifarten – minskad fertilitet. Det vill säga att effekten är långsiktig och eventuellt även ”svårspårad”. Alltså att man aldrig kommer göra upp med det monstruösa som den här massvaccineringen var. För jag tycker att den var det. Det var något monstruöst över det hela, även om man inte dör knall och fall av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *