Allmänt · Bilder · Familjeliv · Illustrationer · Trygghet

Vill visa upp min tavla

Jag fyllde år häromveckan och då fick jag lite olika saker, till exempel en dammsugare och massa godis. Men det jag vill lyfta fram allra mest är den här tavlan som min dotter målat åt mig:

Älskar den!!

Vill idag även skänka en extra tanke till min plats i historien. Av alla tider och alla platser att födas på så föddes jag 1985, i södra Lappland, Sverige. Jag har aldrig upplevt krig, förföljelse, svält, naturkatastrofer eller blivit jagad av vilda rovdjur. Har alltid varit fri och så trygg som man kan vara, med tillgång till en mycket hygienisk vård.

Bästa tiden. Bästa platsen. Och på detta, i ett samhälle som i mångt och mycket glömt bort och vänt Gud ryggen, så har jag ändå fått möta honom till skillnad från så många andra (jag önskar att fler ska vända sig till honom).

Oavsett hur mitt liv fortsätter och slutar så antar jag att jag haft det bättre än 99,9% av alla människor som någonsin levat. Såvida jag då inte skulle få ett rent helvete nu på resterande del. Med tortyr och 50 piskrapp om dagen i 25 år. Jag är glad för varje dag som jag får ha det så här.

God natt, kära människor som jag delar denna historieplätt med.

0 thoughts on “Vill visa upp min tavla

  1. Förstår att du gillar den, den har en skön känsla. Att det sen är din egen tös som målat den ger den ju ännu mera värde, en fin födelsedagspresent(grattis i efterskott föresten!).
    Jo, jag är också tacksam för att jag lever i just den HÄR tidsåldern(trots att jag ofta säger det var bättre förr🙄). Hade jag varit född ”förr” i tiden så hade jag dött vid min första förlossning, annars vid nästa..Dagens medicinska kunnande har räddat både mig och mina barn. Och att i sjukdom kunnat få både bromsmedicin och hjälpmedel är ju välsignat! Sedan är ju allt inte bättre och bra i den här tiden men det har betytt att jag fått leva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *