Bilder · Illustrationer · mirakel · på Sonja

Ni fattar inte hur teknisk jag varit, men försök

Nu har jag fixat så att jag kan fjärrstyra kameran via mobilen och så har jag genom ett julmirakel hittat kamerastativet i vår extremt stökiga och oordnade källare. Jag skämtar inte, jag bad en bön, och fann den. Hade jag inte varit övertygat kristen före hade jag blivit det efter.

Ni förstår inte vilken teknisk pärs det var att uppgradera programvaran på kameran och få fjärrstyrningen att fungera. Man var tvungen att ladda ned primitiva programvaror via USB men det gick inte på min dator för min dator var för bra.

Här testar jag för att se om det fungerar (ni kan föra strecket från höger till vänster)

Vad har jag tänkt göra med allt det här då? Vet ej.

0 thoughts on “Ni fattar inte hur teknisk jag varit, men försök

  1. Heja Sonja!!
    Men som sagt..vad tänkte du använda det till? Sonjas live sändningar kanske.., övervakning av ungarna..?😉😄
    Önskar jag var så tekniskt lagd som du.
    Gott slut och gott nytt år!✨💕

    1. Jag tror inte jag gör mig bra live, jag är så långsam och sävlig! Men övervakning av ungarna är kanske inte en så dålig idé 🤔 Desamma, gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *