Allmänt

Gör om bloggen lite

Jag håller just nu på att ändra på bloggen. Jag har gråtit lite inombords varje gång jag gått in på den och sett utseendet men tiden och fokuset till att piffa till har inte funnits, och den finns väl egentligen inte nu heller, men jag tänker ha mig en liten bloggfixarspasm. Bloggen är betald för 2021 och då vill jag inte bli irriterad varje gång jag ser den.

Några av era senaste kommentarer har fallit bort, och ni som följt bloggen via e-mail och wordpress måste nog börja följa igen. Sen verkar det som att även random bilder ramlat iväg… så kan det gå!

Nedan kan du registrera dig för att få mail när jag publicerar ett nytt inlägg.

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Återkommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *