Allmänt · Barn · Bilder · Familjeliv · Vardag

Kanske inte vad man vill höra i dessa tider

DSC02544

När jag lämnade lillen på dagis så mötte jag en förälder med barn som tydligen kommit tillbaka efter att ha varit borta ett tag. Och precis innan dörren stängdes bakom mig hann jag höra föräldern säga: “…vi har varit i Italien och åkt skidor…”

T r e v l i g t .

Jag undrar hur vi kommer att se på det här i efterhand. Kommer vi säga att vi överdrev? Att vi tog för lätt på det? Auktoriteter och experter på området kommer med olika bud. Som lekman vet man inget. Men i efterhand kommer alla veta.

0 thoughts on “Kanske inte vad man vill höra i dessa tider

  1. Åh nej! Det är då man har lust att säga ”Eh, borde inte ni sitta i två veckors karantän?”.

    Ja undrar hur vi kommer att se tillbaka på detta. Jag är nog mera orolig för samhällshysteri och att samhället stängs ner i karantän än själva smittan i sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *