Allmänt · Bilder

En rolig fakta om mig

Idag har det varit kick-off på jobbet! Jag var med på förmiddan, var hemma med Stickan på eftermiddan, och så hakade jag på några timmar på kvällen sen.

IMG_6142

Vi åt god mat, spelade “den kristna, barnvänliga favoriten” Cards against humanity och skrattade gott. Jag har väldigt fina och snälla kollegor.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=AwmLl9guljE&w=560&h=315]

Just ja, jag skulle ju dela med mig om en fantastisk fakta om mig (som rubriken lovar). Jo, just nu har jag en enorm finne precis i mungipan och den gör jätteont, men jag vet inte hur man gör när man klämmer.
Jag kan framkalla handsvett med tankekraft men finnar kan jag inte klämma. Det är inte det att jag aldrig har försökt, det har jag gjort, även nu. Men det går inte. Det gör bara obeskrivligt ont och varför ska man då fortsätta. Det är bara att ge upp.

Nej jag föredrar att sköta finnar som jag sköter mina vänskapsrelationer. Jag låter dem självdö och försvinna av sig själva.

Den roliga faktan är alltså att jag aldrig har klämt en finne, även om jag förstår om man tycker att det är ännu häftigare att jag kan framkalla handsvett med tankekraft.

0 thoughts on “En rolig fakta om mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *