Allmänt · Bilder · Illustrationer

Min blogg kan inte vara en döende häst

Det verkar som att det finns några stycken som uppskattar min blogg trots glesa uppdateringar så det jag måste börja med, om jag ska fortsätta, är att likna bloggen med något annat än en svältande häst som ligger med dödsryck i stallet.

Kanske kan någon hjälpa mig med en annan liknelse? Jag blir lite stressad av hästliknelsen. 

hast.jpg

 

0 thoughts on “Min blogg kan inte vara en döende häst

  1. Vad sägs om en liknelse med gubben i lådan istället då. Ingenting händer, ingenting händer och ingenting händer.. och så plötsligt ”poff” och så kommer han upp ur lådan igen? Plötsligt liksom, så händer det och då blr man glad(undrar om sådana leksaker fortfarande finns kvar?).

    1. Haha, är inte gubben i lådan gjord för att skrämmas? Plötsligt kommer han och så blir man RÄDD? 😀 Fast det är fortfarande helt klart bättre än en svårt döende häst!

      1. Jo, man blir ju lite förskräckt förstås..men på ett lite spännande pirrigt sätt? Annars skulle man väl inte trycka ned gubben och göra om det, eller?

  2. Ett gökur kanske (en sådan där gammaldags klocka på väggen där det kommer ut en fågel och säger ko-ko en gång i timmen)? ?
    Man får ju vänta ett tag innan fågeln tittar ut, men när den väl gör det så märker man den desto mer och den hörs ordentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *