Allmänt · Bilder · Skärmdumpar · TV & film

Det har inte fungerat med kristen film

Jag skrev för ett tag sen att jag skulle skriva recensioner på innehållet på newfaithnetwork som startat i Sverige men jag har inte kunnat se ett enda innehåll på deras sida för det har inte fungerat att streama.

Jag har försökt med regelbundna mellanrum, men det har inte gått, och deras support var tyvärr inte mycket till hjälp.

Ett exempel är att supporten trodde att jag försökt titta från Nederländernas hemsida, när det som hänt var att jag hamnat på nederländsk support när jag tryckte på “support” på den Svenska hemsidan.

Jag sa upp det. Vem vet, det kanske fungerar nu, men jag har inte lust att skaffa det bara för att se efter.
Jag mailade dem och frågade om deras streamingtjänst fungerar nu. Det var tre dagar sen, men har ännu inte fått något svar. Kanske var jag för passivt aggressiv, jag vet inte?

Men så att ni vet varför jag inte lägger upp några recensioner på kristna filmer.

0 thoughts on “Det har inte fungerat med kristen film

  1. Jag har en fråga som inte har något med det här att göra, det handlar om abort. Jag har hört att p-piller (och andra hormonella preventivmedel) gör så att om ett ägg befruktas fäster det inte i livmodern utan stöts ut, alltså som en mini-abort. Har du koll på det? Vad tänker du om det isf?

    1. P-piller förhindrar ägglossning i de flesta fall och gör den inte det blir man gravid, men med mini-piller (som gör slemhinnan tunnare) och kopparspiral så hindras inte ägglossningen utan förhindrar bara det befruktade ägget från att fästa. Så de är ju inte preventivmedel i ordets rätta bemärkelse, och det tycker jag är fel. Jag har ingenting emot riktiga preventivmedel, men tycker så klart att man alltid bör ha inställningen att man kan bli gravid och att man ska vara beredd på att ta emot ett barn om man har sex.

      Ett preventivmedel borde förhindra att befruktning sker för att få bli kallat för preventivmedel anser jag, och det är viktigt att människor vet vad skillnaden är. Det är en viktig detalj.

      Jag ber om ursäkt att det har tagit sån tid att svara, jag har inte fått några notiser när jag fått nya kommentarer på sistone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *