5 åsikt på “Man kan vara snäll utan Jesus, så vad ska man med honom till?

 • 24 mars, 2019 kl 10:30
  Permalink

  Bra, tydlig o pegagoisk text

 • 24 mars, 2019 kl 11:01
  Permalink

  Åh, vad jag tycker om dina texter. Måste berätta lite om min resa känner jag… Jag är uppvuxen inom missionskyrkan, men när jag var runt 15 tog jag avstånd från församlingen och min tro. Jag kände mig väldigt trasig i 20-årsåldern. Sedan, för kanske drygt ett år sedan, kom jag att tänka på din blogg igen och letade upp den. Först blev jag irriterad – varför står det bara en massa om kristendom?! Ändå kunde jag inte sluta läsa. Funderade mycket… Sedan en dag bad jag till Jesus och bara GRÄT. Bad om förlåtelse för att jag varit så vilsen. Din blogg hjälpte mig att hitta tillbaka till min tro, otroligt! Så sluta inte att skriva, vad du än gör!

  • 24 mars, 2019 kl 23:02
   Permalink

   wow! vad coolt!

  • 26 mars, 2019 kl 08:54
   Permalink

   Jag har gått och tänkt på den här kommentaren i flera dagar och vet inte vad jag ska svara, för det är så stort 🙂 Är så glad att du ville dela med dig, det är väldigt uppmuntrande. Jag har ju ofta bett att Gud ska göra nån nytta av min blogg. Och även om jag fortsätter skriva resten av livet och det här är den enda nytta det gjort, så är det ju värt det! Välkommen tillbaka, hela himlen jublar! 🙂 Gud Fader är god och Jesus är vägen!

 • 25 mars, 2019 kl 10:01
  Permalink

  <3 <3 <3

Kommentarer är stängd.