Allmänt

Så skönt att lämna ifrån mig honom

Jag har som ni vet varit relativt själv i omvårdnaden av Stig hela veckorna nu. Inte helt! Svärmor har varit med i svängarna. Men jag är med honom dag som natt, och lämnar honom inte mer än att jag kanske lämnar rummet en stund.

Nu är familjen här och ni anar inte hur skönt det är att kliva upp på morgonen och bara lämna över honom till diverse andra familjemedlemmar och så smyga tillbaka till sängen och somna om. Jag kan inte beskriva i ord. För ska jag beskriva det i ord så blir det “det är som att ta en kall öl”, och jag avskyr öl, jag ryser och börjar dregla av öl. Så nej jag kan verkligen inte beskriva i ord hur skönt det är med sovmorgon.

I helgen har vi geocachat lite i Falkenberg. Det är när man följer GPS och letar efter “skatter”, dvs plastbyttor med papperslappar. Det har varit vårsol och friskt och skönt ute, det påminde en hel del om en kall öl. Nej jag skojar bara.

IMG_3543

Men det var kul. Det var första gången vi testade. Jag har laddat ned nån app som kostar multum (60 spänn?) i månaden. Vi kommer att fortsätta i Kungälv!

IDAG ÅKER JAG OCH STIG HEM

0 thoughts on “Så skönt att lämna ifrån mig honom

  1. Vad skönt med lite avlastning och att du och Stig äntligen får åka hem! Du får blunda för stöket med badrummet hemna och stänga in dig i dom rum som är “normala” och vara ute mycket om vädret tillåter det.

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *