Allmänt

Är i Umeå tills vidare

Hej!

Jag vill bra säga att jag är i Umeå tills vidare. De håller på att göra stambyte hemma i lägenheten och jag kommer hålla mig borta från den så mycket jag kan de närmsta sju veckorna (men jag kommer inte stanna i Umeå hela perioden).

Vet ni nåt man kan göra om dagarna och på helgen här i Umeå så hojta till. Jag bor i Tomtebo om det kan vara till nån nytta. Det måste vara bebisvänligt och helst gratis! Stadsbiblioteket har vi varit på och det är helt okej där.

Det var allt jag ville säga. I övrigt kvarstår bloggspaus månaden ut!

Bild från när vi åkte från Vilhelmina till hit. Det var extrem blixthalka så busschauffören stannade och stod helt stilla i säkert en timme, då sandbilen inte varit framme än. Ett beslut jag stöttade till 100% för så fort han började köra gled bussen på sneddan. Till er söderbor: det är oerhört ovanligt att halkan påverkar trafiken på detta sätt här uppe. Resan tog 5,5 timmar!

0 thoughts on “Är i Umeå tills vidare

  1. Vi brukar vara på öppen förskola. På teg är den igång typ mån-tis och tors på förmiddagen. Tror det finns på ålidhem också. Bildmuseet brukar ha en del barn/bebis evenemang.

    1. Bildmuseet går jag förbi nästan varje dag så där kan jag ju passa på att gå in då! Finns det nån yta där små barn kan få tumla omkring?

  2. Hej! Jag tycker det är roligt att åka till Returbutiken. Det ligger på Gimonäs och du tar femmans buss tror jag.

  3. Hej. Vet inte om du e kvar på Tomtebo men de finns en öppen förskola här oxå, kyrkan har på sjöfruskolan. E inte säker på tiderna dock men ville bara tipsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *