depression · Jesus · Kristendom · Musik

Ibland försöker jag skriva mindre om Jesus här på bloggen

what you say.jpg

Känner du dig otillräcklig? Som att hela världen håller på att falla över dig? Undrar du vem du är?

Att tro på Jesus är att också tro på det han säger om dig. Jag visste inte det när jag tog emot honom för tre år sen. Jag hade ingen aning om att någon kan vara så älskad som jag är. Jag visste inte att känslan jag hade som barn, att jag är viktig och att det finns ett syfte med mitt liv (en känsla som jag tappade bort rejält sen så till den grad att jag inte ville leva mer), faktiskt är sann.

kastaboll1.jpg

Ibland försöker jag att skriva mindre om Jesus här på bloggen. Jag tänker att folk vill läsa om andra saker. Men hur jag än försöker så är det som att händerna inte vill göra annat än att skriva om honom. Det gör typ ont att låta bli. Jag vill egentligen inte låta bli. Jag tror att det kan vara så att mina händer är skapta till att skriva om honom.

Jag kan tänka att jag borde vara mer taktisk för att få fler läsare. Skriva lite mer om saker som jag tänker mig att andra människor tycker är vettiga och sen blanda upp med Jesus då och då. Men det går inte. När jag försöker så börjar det ändå bara handla om honom till slut.

Jag kan ibland tänka att jag ska försöka vara en annan typ av kristen. Jag ser andra kristna och kan tänka att jag borde vara lite mer som dem och att det vore bättre och mycket vettigare. Men jag börjar misstänka att när jag gör det så respekterar jag inte hur Gud har format just mig.

Om alla bara kunde förstå vem han är och vad han har gjort och gör.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xD_s4U5AAdw]

I keep fighting voices in my mind that say I’m not enough
Every single lie that tells me I will never measure up
Am I more than just the sum of every high and every low?
Remind me once again just who I am, because I need to know 

You say I am loved when I can’t feel a thing
You say I am strong when I think I am weak
You say I am held when I am falling short
When I don’t belong, oh You say that I am Yours
And I believe, oh I believe
What You say of me
I believe

The only thing that matters now is everything You think of me
In You I find my worth, in You I find my identity,

You say I am loved when I can’t feel a thing
You say I am strong when I think I am weak
And You say I am held when I am falling short
When I don’t belong, oh You say that I am Yours
And I believe , oh I believe
What You say of me
Oh, I believe

Taking all I have and now I’m laying it at Your feet
You have every failure God, and You’ll have every victory,

You say I am loved when I can’t feel a thing
You say I am strong when I think I am weak
You say I am held when I am falling short
When I don’t belong, oh You say that I am Yours

And I believe, oh I believe
What You say of me
I believe
Oh I believe , yes I believe
What You say of me
Oh I believe 

– You say av Lauren Daigle

0 thoughts on “Ibland försöker jag skriva mindre om Jesus här på bloggen

  1. Är pågrund av dina texter om Jesus som jag dras hit! Du lyckas ofta hitta det viktiga och peka ut en känsla eller liknande exakt. Så man kan ta åt sig personligt. Har trott på jesus sedan 2016, men behöver läsa uppmuntrande saker ibland. Kyrkan är jobbig för mig, men att läsa bloggar som din och folk som engagerar sig är uppmuntrande på riktigt

  2. Nej snälla sluta inte skriva om vad Jesus gör i ditt liv, det är så upplyftande att läsa!! Tack för en intressant blogg?

  3. Underbart =D Så känner jag också! Försöker prata om allt möjligt annat som andra människor också tycks vilja prata om, men mitt <3, tankegångar och ord dras alltid in till livets centrum – Jesus <3

  4. Ja jag kanner precis samma sak. Blev fralst for drygt ett ar sedan och vill bara prata om Jesus, och allrahelst med andra kristna. Nar de hellre pratar om andra saker kanner jag nastan som en besvikelse. Snalla, sluta aldrig skriva om honom. ❤️

  5. Nej, sluta inte, många gånger när du skriver så är det inspirerat med vishet av den Helige Ande. Speciellt i början tänkte jag så, för en som är ny i tron kan inte ha koll på saker du skrev då. Du fick mig att ändra min syn på abort, där jag hade börjat tycka att det är ok ibland, men det kan aldrig vara ok ibland. Jag berättar ganska ofta ditt vittnesbörd, just förvandlingen som blev från en dag till nästa. Kämpa på och var dig själv. Det finns gott om bloggar utan substans ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *