Allmänt

Måste förnya min bloggdesign

Ni har kanske märkt att jag på sistone haft den här headern

cropped-header-träny-hejsonja.jpg

Och med “sistone” menar jag kanske senaste 1,5 åren. Jag har inte orkat ta tag i det här med bloggdesignen även fast det egentligen är rätt enkelt. Lika enkelt som att karda och tvinna sin egna ull.

Apropå det. Jag har sagt det här förut men jag kan säga det igen: Jag är så glad att vara född nu. Jag skulle inte passa på början av 1800-talet till exempel. Hur usel skulle jag inte vara på att stiga upp klockan fyra varje morgon för att tvinna och karda min egna ull?

Om jag nu hade haft det så bra. Jag kanske hade varit prostituerad i nån gränd, för att sedan kastas in på institution där jag tvingades straffväva tyger till jag dog av lungömdem. Allt medan mina älskade bastarder fick arbeta som slavar för en alkoholiserad smed. Hade de tur fick de gifta sig med nån hemansägare med syfilis i både kropp och förstånd.

Nä jag kan nog inte trycka på det tillräckligt hårt hur glad jag är att vara född 1985 i Sverige. Sen vet jag inte om min syn på 1800-talet kanske är lite hård. Men min bild är verkligen att endera var det idyll, eller så var det syfilis hela dagen lång.

Bloggdesignen kommer i alla fall att ändras framledes! Det viktigaste är, tänker jag, att texten är synlig och går att läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *