Bibeln · Bilder · Jesus · Kristendom · Matlagning · på Sonja

Idag fyller jag tre år!

IMG_2400

Nu har det gått tre år sen jag bad till Jesus att rädda mig och han kom, i egen hög person, och drog mig upp ur slam och dy och satte mina fötter på fast mark. I mitt hjärta som var så mörkt tände han ett ljus av liv och värme och han visar mig vad kärlek är. Han är min dagliga tröst och jag är väldigt tacksam för hans enorma tålamod, för till mig går det åt mycket tålamod!

Fick dagen till ära hemlagad lasagne och tårta av min familj!

0 thoughts on “Idag fyller jag tre år!

  1. Hemlagad lasagne, ååh!
    Jag vill inte påstå att det är något som håller att dö ifrån denna världen på, och inte står det sig särskilt länge heller, och det är absolut ingenting vi ska göra en guldkalv av men… nog är de första tuggorna av hemlagad lasagne allt bra nära en frälsningsupplevelse – om så bara för ett ögonblick… ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *