Allmänt · Bebis<3 · Bibeln · Bilder · Familjeliv · Jesus · på Sonja · Vardag

Vi har drabbats av eventuell borrelia

Hej hej!

Idag har det varit en lugn dag dels för att det är söndag men också på grund av att gubben min (älskar att säga “gubben min” om min man, det låter som att jag är 80 år gammal) eventuellt har borrelia. Det är långt ifrån säkert, det är jag som tokgissar, men jag känner igen symtomen från när vår 11-åring hade det förra året.

Vi bor trots allt i en så kallad “röd zon”.

collagefästing-e1523438586831.jpg

Det här är i och för sig en TBE-karta men ändå. Jag tror att det finns en sannolikhet att det är borrelia. [Tar på glasögonen och antecknar massor av beräkningar i ett rutat kollegieblock] ca 77% sannolikhet. Kanske lägre. Kanske 43%. Nånting sånt.

Vi var i alla fall i kyrkan idag och där talades det om Jesu återkomst. Han ska komma tillbaka snart sas det och det tror jag på, även fast man har sagt “han kommer snart” i nära 2000 år. Men allvarligt. Jag tycker det känns som att han är nära nu. Det är lite kvar som ska hända men sen kommer han. Jag tror att han är här inom [tar på glasögonen och antecknar massor av beräkningar i ett rutat kollegieblock] 70 år. Kanske kortare tid. Kanske 30 år. Nånting sånt. Jag tokgissar bara nu.

IMG_2341

Den här bilden är från idag efter kyrkan. Kolla vad stor han blivit! Första gången jag satte honom i den där selen så stack inte benen ut på sidorna, utan han satt på en liten kudde inuti selen, och benen var innanför tyget.

Tänk för ganska exakt ett år sen så var han bara en cell stor, en liten zygot i min mage. Och nu detta. 

 

 

0 thoughts on “Vi har drabbats av eventuell borrelia

 1. Jag brukar tänka att han är högst en livstid bort. Så för mig , högst ca 30 år kvar tills jag får möta honom. Det blir grejer!
  Men han är välkommen när han kommer! Ju förr dess bättre.

 2. Tror det är nära, för de är ju när ingen anar och när folk inte förväntar sig. Bäst vara redo.

  Vilken bärsele är det? Har problem med att välja bärsele. Tänkte först sjal, sådär coolt och bohemiskt… Men insåg att det blir jobbigt.
  Men vill ha en bra sele för nyfödda, misstänker att min bebis blir lika besatt av närhet som jag varit till min mor i alla år haha, men moderlig tröst är bra.

  1. Ja, jag säger som Barnbro Erling sa i en av sina undervisningar, att vi kan inte veta stunden och timman, men vi kan känna tiden. Det finns några grejer som ska hända innan han kommer, och det har ju inte hänt än. Men jag tror det händer snart.

   Jag har en Boba bärsele men den var ingen höjdare för spädbarn. Det är först nu när han är tre månader och lite större, samt lite stadigare i rygg och nacke, som jag känner att den fungerar bra. Till nyfödd skulle jag helt klart rekommendera en trikåsjal. Men fråga runt, kanske finns det nån sele som är bra för spädisar. Min var det dock inte, som sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *