Bilder · Familjeliv · på Sonja · Resor

Norra Sverige här kommer vi!!!

Vi är inte så bra på att planera samtidigt som vi inte heller är spontana så nu är vi på väg på en semester vi slog fast för ca fyra dagar sen. Idag åker vi till Dalarna, i morgon blir det bröllop, och efter det kör vi en bit, övernattar i tält, för att dra vidare till Vilhelmina!!!!1

Att amma utanför hemmet är inget problem för mig längre (det var det för några veckor sen när jag fortfarande var sjukligt trött och hade ont från snittet) och det underlättar resandet. Nog för att vi inte hade åkt om jag fortfarande varit i det skicket.

Snälla Gud, aldrig mer kejsarsnitt!

Jag vet inte hur vi ska åka efter Vilhelmina, det beror på hur det går med spädbarn. Men jag älskar campingliv! Nån fler som gör det? Har ni nån favoritcamping?

Min är Böda hamn på Öland där vi bodde förra året.

Kommer det vara nån kristen konferens längsmed Sverige närmsta veckorna? Nåt som inte kräver föranmälan i så fall. Har aldrig varit på nåt sånt och skulle vi liks ha vägarna förbi så.

0 thoughts on “Norra Sverige här kommer vi!!!

  1. Nästa vecka (midsommarveckan) är det både Pingsts konferens Nyhemsveckan i Mullsjö och EFKs konferens Torpkonferensen utanför Örebro. Rekommenderar verkligen att åka till någon av dem (har bara varit på den senare), det är väldigt barnvänligt ?

  2. Kolgårdens camping precis norr om Vilhelmina, men det har du säkert koll på redan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *