Allmänt

Nu är han äntligen här!

Hej allihopa!

Den 30 april 2018 föddes han – en liten pojke. En enastående, underbar och fantastisk liten pojke. Han vägde 4200g och var 54,5 cm lång när han kom ut.

Han föddes med akut kejsarsnitt. Jag tänker inte skriva så mycket om det just nu förutom att det kändes hemskt och att jag var väldigt väldigt rädd men att det gick bra och att han mår toppen och att jag mår bättre och bättre.

IMG_0780

Och jag är så lycklig. Ja jag är inte bara lycklig, jag har hur mycket känslor som helst, det är överväldigande. Rädsla, oro, kärlek, värme, ängslan, lugn, växlande om vartannat.  Men mest av allt en djup tacksamhet. Det går inte att i ord beskriva. Jag är som den där obehagliga killen i American Beauty som filmar plastpåsar och stalkar sin granne och säljer knark.

“My heart fills up like a balloon that’s about to burst” 
– obehaglig kille i American Beauty

Precis så känns det.

Om ni undrar varför min blogg har legat nere så beror det på att den blev hackad. Ja jag trodde aldrig att det skulle hända mig men det gjorde det och det är jag glad för, för jag har inte tänkt på bloggen nånting utan har bara varit helt omsluten av Gud och av bebisbubblan och förälskelsen i det här nya lilla livet som vår familj välsignats med.

IMG_0719

Äntligen har filten kommit i funktion.

0 thoughts on “Nu är han äntligen här!

  1. Jag föddes också med kejsarsnitt, vad skönt att det gick bra även om det var läskigt (det förstår jag att det var!) Så underbart att han är hos er nu!

    Jag funderade över varför bloggen låg nere, vet inte hur sånt där med hackning funkar men jag är glad att det verkar ha löst sig och att min favoritblogg är tillbaka 😀

  2. Jag blev så orolig att det hade hänt dig och bebisen något och att det var därför bloggen låg nere. Så skönt att det inte var så! Stort grattis och Guds välsignelse till heja familjen!

  3. Hjärtliga gratulationer!! Så ljuvlig han verkar vara!
    Jag födde min flicka med kejsarsnitt.. oxå läskigt. Lycka till vidare!

  4. Åh, men stort gratis till din/er fina lilla bebis?. Jag har verkligen hållit utkik och undrat hur det gått med det hela. Kom först in på bloggen nu och kunde se. Tack Gud att allt gick bra. Kraft och återhämtning i överflöd ber jag för dig✨

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *