Bebis<3 · Bilder · Gravid · på Sonja

Vi tog några såna där ljuvliga gravidbilder! #sladdis2018

Häromdan vaknade jag upp efter en tupplur och kände att yeah nu kör vi, nu går vi ut i skogen mitt barn (jag sa det till 12-åringen) och så får du fotografera min mage vid nån skogsväg eller nåt. Medan jag så klart har på mig nåt annat än en gammal slapp t-shirt och gravidtights. Här får ni ett par exempel på resultatet.

37806912_Unknown

37807664_Unknown

37807360_Unknown

Det var kul och nu har vi något annat än bilder där jag står hemma i badrummet bland tvättkorgar (jag förstår inte varför jag tycker att det är så ansträngande att fixa så att jag blir fotad nån gång omsänder?).

Jag har gått över det beräknade datumet med två dar nu. Visst känner jag att kroppen håller på att förbereda sig på detta obegripliga som förlossning innebär, men känslan är ändå att det här kan ta tid. Men nån ocean av tid är det ändå inte frågan om, det inser jag ju. Ändå känns det såååå långsamt. Men 20e april. Det var det datum som jag själv beräknade det till innan ultraljudet. Så runt 20e kanske?

0 thoughts on “Vi tog några såna där ljuvliga gravidbilder! #sladdis2018

  1. Hej Sonja! Jag hade också BF 14 April men ingen bebis har kommit än. Väntar med spänning på både din och min bebis! Hoppas de vill komma ut snart!

  2. Jätte fina bilder! Naturen är alltid en perfekt bakgrunds canvas för bilder. Och kläningen var kanonfin. Magen försvinner dock liite i allt det stor mönstrade. Men den finns ju där:)
    Tack fina du att vi får följa dig på den här resan. Ber och hoppas att du får en smidig och fin förlossning. Kram till er!

  3. Asså. Jag älskar bilden där du står med händerna över huvudet.. så lik family guy, som typ ”morgonsträcker” sig. Jag har en depression och den bilden måste jag se flera gånger per dag för att inte gråta ihjäl mig typ.
    Tack! Och massa lycka till! Hälsa bebisen när den kommit!
    Mvh Anna. Uppvuxen i Kungälv men bor numer i Umeå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *