Allmänt

Skrattade så tårarna rann

Har jag nämnt att jag är hemmakär? Det är jag, jag är extremt hemmakär. Men idag har jag slitit mig och dragit till svärmor i Falkenberg. Ska precis till att sova, men först vill jag visa den här bilden.

Här hade vi bara ett barn. Året var 2006 och den sommaren var extremt solig. Jag minns den sommaren som ändlösa dagar av picknick och strandhäng. Jag kan inte minnas nånting dåligt med den sommaren. Eller jo, jag tål vare sig värme eller solsken så jag minns hur jag gråtfärdigt brukade leta skuggor på våra promenader och därför gick som slickad efter husväggar och jag minns hur jag brukade ligga svullen och överhettad i sängen med neddragna persienner. Men utöver det, och det faktum att jag levde med depression från när jag var tonåring till jag var 30, så var det en riktigt soft sommar. På riktigt alltså. Jag minns jättemycket från den sommaren och det är ett bra tecken för när jag blir stressad eller nedstämd så får jag dåligt minne.

Det är konstigt vilka saker man minns. Till exempel minns jag att jag den sommaren såg en gammal gubbe på stranden vid typ Landvetter eller nåt sånt (enda sommaren vi åkte till de delarna av Gbg för bad) med byxor på huvudet som ett desperat fixat solskydd och som hade vad som såg ut som 5 småbarn med en kvinna som kanske var 40 eller nåt. De såg ut som hans barnbarnsbarn men de kallade honom pappa och hans hud var skrövlig och bränd och byxorna på huvudet såg inte ut att hjälpa när han parerade sina 5 barn och jag och min man (då sambo) som tyckte att det var så bra att ha fått barn ungt “för då slipper man småbarn sen” undrade hur han orkade. Det minns jag. Vem vet varför jag minns just det.

Satt och lekte med en sån där ansiktsapp igår och jag måste säga att jag skrattade så jag nästan började föda i förtid. De där apparna är så fasansfullt irriterande men igår testade jag och då brast det för mig och jag skrattade så tårarna sprutade. Jag fotade barnen som små och körde filtren på det. Jag är övertygad om att bilderna bara är roliga för de som känner personerna så jag tänker inte plåga er med några exempel utom detta

Vem kunde veta att min dotter är en av nyckelpersonerna i Making of a murderer.

Haha

Men den roligaste kan jag inte visa eftersom svärmor är med på bilden. Försökte censurera men det såg mest ut som en hathandling

Som en 40-årig vänskap två kvinnor emellan med olyckligt slut , så, strunt samma.

Nej nu ska jag sova. Jag hoppas att ni inte har nåt emot dessa extremt vardagliga inlägg.

Ha det välsignat och bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *