5 åsikt på “Varför var Ebba och Didrik så obehagligt?

 • 14 januari, 2018 kl 21:38
  Permalink

  Ja det var liksom både fascinerande och ja kanske obehagligt. Det var ju väldigt många obehagliga karaktärer, på olika sätt. Kanske var det?

  • 14 januari, 2018 kl 22:06
   Permalink

   det är möjligt. jag kollade när det kom ut och serien kom ut 90, då var jag fem år. Jag kan inte minnas att jag tyckte att det var fascinerande, men jag såg ändå eftersom jag hade äldre syskon. Kanske var min låga ålder en bidragande faktor till min känsla?

 • 15 januari, 2018 kl 09:33
  Permalink

  För att det innehöll en massa obehagliga ämnen? Mobbing, att svika sina vänner, att svika sig själv, föräldrar som bråkar och kanske kommer att skilja sig, olycklig hopplös kärlek..?

  • 15 januari, 2018 kl 09:48
   Permalink

   Det låter sannolikt. Jag var ju så liten så jag kommer inte ihåg handlingen, bara känslan, som var kräkig. Kollade ett klipp. Beter sig ungarna verkligen naturligt för barn i den åldern?

 • 18 januari, 2018 kl 07:57
  Permalink

  Förmodligen för den otäcka, rika kontrollfreaks-stalker ungen som var kär i Ebba. “S.N.Y.G.G! Snygg! De e du!” skriker han aggresivt till Ebba så att hon blir rädd och springer därifrån. Stalking med dator och videokamera. Han var emotionellt handikappad med föräldrar som inte hade tid med honom. “Ebba och Didrik” skulle vara lite otäck och märklig, man skulle tycka att hon gjorde fel som svek Didrik för stalkerungen
  Relatipnsthriller för barn.

Kommentarer är stängd.