Bilder · Familjeliv · Gravid · på Sonja

Jag är gravid! #sladdis2018

1514671301568

Jag tänkte att det kanske är dags för mig att dela med mig av en glad och trevlig nyhet som uppfyllt mig ett tag nu:
Vi ska få en liten sladdis till familjen! Efter ungefär elva år utan att klämma ut en enda unge så blir det dags igen.

Vi mår väldigt bra. Jag är mycket tröttare än vanligt och är inte en sån där gravid som *strålar* med ett magiskt skimmer, jag mer ustrålar en aura av *leversjukdom*, men det är okej ändå känner jag för levern är frisk och barnet verkar må bra. Det sprallar på och lever runt i magen rätt mycket och jag känner redan nu att det här är en person som är helt fantastisk. Jag är helt kär i det här lilla livet och mina armar ser mycket fram emot att få hålla om denna lilla guldklimp. När det kommer till storsyskonen så har lillasyskon varit ett böneämne som varit på tapeten rätt länge för dem, så de klagar verkligen inte.

Det är väl det största inför 2018 som jag har någon aning om i dagsläget. Gott nytt år och sköt om er, och om ni är trötta på att sköta er själva, lämna över till Jesus 😉

0 thoughts on “Jag är gravid! #sladdis2018

  1. Så underbart!! ❤ Tredje gången jag säger det, haha… Men alltså, att bli mamma verkar ju vara bland det häftigaste som finns!

  2. Så underbart att du bär ett litet liv under ditt hjärta.
    Må Gud välsigne dig och din lilla växande flock❤️
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *