Allmänt · Bilder · Husdjur · Illustrationer

Bland det tråkigaste jag nånsin köpt för 526 kr

Ibland måste man köpa tråkiga och dyra saker som man egentligen inte vill ha men som ändå behövs, som till exempel cykellyktor och bh:ar. Men idag köpte jag en sak för 526 kronor som till och med var ännu tråkigare.

Jag har inte så mycket emot silverfisk när det rör sig om en enstaka här och där.  Men när det kryllar av dem som Egyptens gräshoppor så får man ungefär samma känslor som Rambo måste ha haft när han var omringad i skogen av poliser och blev tvungen att hugga var och en av dem i låret med en stor jaktkniv, för att sen bli jagad av massa militärer i stället som han sprängde i luften från en gruva (det är i alla fall så jag minns filmen ifråga, men det var länge sen jag såg den nu).

Fast hade det inte varit poliser och militärer som han hade haft att göra med, utan silverfisk, så hade det räckt med betydligt lindrigare metoder tydligen och det är alltså i den sitsen jag befinner mig idag.

rambo-silverfishsh

0 thoughts on “Bland det tråkigaste jag nånsin köpt för 526 kr

 1. Hur har det gått med silverfiskarna? Fungerar fällan? Vi har haft ganska många ett tag och idag kom sonen ut från toaletten halvt panikslagen över att han sett en JÄTTESTOR som dessutom hade krupit ut genom dörren ut i hallen. Så jag skulle också gärna försöka bli av med våra nu.

  1. Det är som att silverfiskarna har försvunnit av sig själv senaste två veckorna. Vi flyttade ju in 20 december och jag funderar på om det kan ha varit så att dessa silverfiskar älskade de förra inneboende, och när de förstod att de förra inneboende försvunnit (vilket tog en stund eftersom de inte är så kvicka i hjärnan) så dog dem av sorg/drog sig vidare?

   För sakens skull har jag lagt ut två fällor i badrummet men det har inte fastnat en enda liten silverfisk på dessa. Och inte något annat heller (tydligen ska fällorna vara för kackerlackor med – uäck).

   Om du skickar din adress så kan jag skicka en fälla med posten så kan du testa 😛

   1. Hej! Vad snällt! Jag var dock så ivrig så jag köpte två insektsdosor från Anticimex innan jag såg ditt svar. Hoppas de hjälper annars kanske jag kan kolla med dig om erbjudandet står kvar? Det är väl ingen idé att ha båda varianterna, då får de väl bara beslutsångest och väljer inte någon av dem. Och om detta inte heller hjälper får vi väl testa att åka på långsemester så de tror att vi har flyttat och förhoppningsvis dör av sorg de också. ?

    1. Ja om de är som mig när jag ska försöka shoppa nåt så kommer de helt klart få huvudvärk och springa hem till sin spricka i väggen om det blir för mycket att välja på. Samtidigt så hoppas jag så klart att jag och silverfisk inte har mer än nödvändigt gemensamt (inser nu att jag sitter här helt klädd i grått). Men ja erbjudandet står kvar 🙂 Jag hoppas att dosorna från anticimex funkar! Låter mer high-tech än de TEJPBITAR som de jag köpte ser ut att vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *