Allmänt

Flyttkaoz!

Just nu befinner vi oss mitt i ett FLYTTINFERNO. Vi började igår, och idag har vi flyttat över näst intill allt till nya lägenheten (fick hjälp Gud ske lov!). Det är lådor överallt och vi har för få möbler för att kunna stoppa undan sakerna. Till exempel saknar vi bokhylla helt och hållet eftersom vi sålt av de fula asen som vi hade tidigare och detta måste vi finna en lösning för.

Nog för att vi inte har så många böcker men ändå (ni som satsat alla era pengar på att vi är en intellektuell akademikerfamilj har tyvärr förlorat allt). 

Men rörigast är kanske att vi inte har nån hatthylla. 

Det bästa med den nya lägenheten är den nya sängen som vi har köpt. Tidigare låg vi på sängen som jag hade på mitt flickrum i Latikberg från det att jag var 15. Den är 100cm bred vilket var vad vi fick plats med i gamla lägenheten. Nu har vår son fått den till sin stora glädje, medan vi kan breda ut oss på en 160-säng. Jag känner mig som en kunglighet. 

Nä nu ska jag sova. Vi har enormt mycket tråkig tidskrävande dynga att göra i morgon. 

0 thoughts on “Flyttkaoz!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *