Allmänt · Bilder · Psykisk ohälsa · Vardag

Kallades till vuxenpsyk för uppföljning

Idag hade jag en kallelse till vuxenpsyk i Kungälv och det tyckte jag var spännande eftersom det var över ett år sen som jag var där. Jag funderade lite på varför de kallat mig, har de läst min blogg? Men tänkte att det mest logiska är om det handlar om någon slags uppföljning.

medeltidsborg

Jag har hittills inte riktigt kunnat bestämma mig om jag tycker att det är bra eller dåligt att de har placerat en vuxenpsykavdelning bredvid en stor och mörk medeltidsborg. Men jag tänker ändå att det är fint, förutom när det regnar och åskar och man nästan kan förnimma människoskrik från vuxenpsyk.

En gång när jag skulle dit hade det blivit elproblem i byggnaden och enda lyset som fanns till förfogande var en röd saftblandare som blinkade i korridoren. Och det hade väl varit okej, om det inte hade varit för larmet som pep i jämna höga intervaller och kuratorn som inte ville bli störd medan hon skalade sin clementin.

Men det var förr när jag fortfarande var deprimerad. Idag är nya tider, idag placerades jag i den här fina källaren:

källaren

Ungefär så här gick mötet idag till: 

Läkare: Det var ett tag sen du var här nu! Hur mår du?
Jag: Jag mår bra nu.
Läkare: Sover du bra om nätterna?
Jag: Ja, om jag går och lägger mig.
Läkare: Tar du medicin?
Jag: Nej, jag slutade med det, för jag började må bra.
Läkare: Okej.
Jag: Ja.
Läkare: Du mår alltså bra?
Jag: Ja.
*pinsam tystnad*
Läkare: Tar du droger?
Jag: Nej.
Läkare: Så bra. Då är nu fri att gå.
Jag: Tack.

Kostnad: 300 kronor. 

Så nu är jag officiellt utskriven från vuxenpsyk i Kungälv så de kan nu ersätta mig med någon ny, ung talang med psykiska besvär. Jag hoppas att den personen också får bli frälst och kan få skrivas ut. Jag vill inte vara otacksam eller så eftersom jag vet att jag hade tur som över huvud taget togs emot men… jag vet inte exakt hur himla mycket vuxenpsyk i Kungälv egentligen hjälpte mig med mitt psyke. Tror nästan det blev värre under tiden jag var där?

Nåja! Så kan det gå! Det är förbi nu!

0 thoughts on “Kallades till vuxenpsyk för uppföljning

 1. Men du, de va flådigt på vuxenpsyk, man känner sig välkommen när det är lite sådär småstökigt…
  Men det som är härligt är att du är fri, det är som när Jesus säger att han är sänd för att ropa ut frihet för de fångna…och ge de betryckta frihet! Luk 4:18
  Ha en fortsatt härlig dag, Sonja!

 2. Frid och äran till Jesus för utskrivningen och frälsningen!

  Guds rika välsignelser Sonja till dig och familj!

  Det är viktigt att vi ber Jesus för Kungälv Psykiatri, läkare och övrig personal som arbetar där och för alla patienter. Vi ber att Jesus kan välsigna deras arbete och möta dem och öppna deras ögon om sanningen. Tänk vilken kunskap om den andliga världen de skulle få.
  Ondskan, gränslöshet i moralen och mellan nationerna och psykisk ohälsan ökar och kommer öka allt mer i de sista tiderna. Det kan man läsa om i Nya Testamentet i Bibeln. Bara den som bygger på den sanne Jesus som står i Bibeln och håller fast vid det kommer att bestå när allt rasar samman (jag specificerar för att det finns många falska Jesus därute…..som människor och månniskoläror och New Age har hittat på……vilket Jesus själv hade varnat mycket för).
  En ny jord och en ny himmel ska komma …utan närvaro av det onda/synd och utan närvaro av sjukdomar, ångest, döden och psykisk ohälsa.
  Jesus är enda vägen.

  Här en syster som hade svår ångest mm. som Jesus befriade för några dagar sedan efter många års kamp och bön!
  Många av Kungälvs patienter kan känna igen sig i beskrivningen. Ska spridas (jag delar inte bilden av Jesus ansikte som finns på hemsidan. Vi vet inte hur Han såg ut):

  http://mobil.hanlever.bloggplatsen.se

  Äran till Jesus!! Bara i Hans perfekta vilja för oss är vi fria

  Kramar
  Carla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *