Bilder · Församlingsliv · Jesus

Till er som bor nära Kungälv

Bor du nära Kungälv?

I hope you do för det händer lite roliga grejer här närmsta tiden.

Till att börja med har vi Personlighetens upprättelse på Kastalakyrkan. Den presenteras så här:

personlighetens upprättelse

Ni kan läsa mer här på hemsidan och här finns eventet på facebook.

Jag kan säga att jag ser fram emot det ganska rejält, jag menar, personlighetens upprättelse, det är ett ganska spännande namn på nånting och dessutom har jag hört att det ska vara väldigt bra.

Man behöver inte vara kristen för att gå så vill man höra/kan stå ut med en massa snack om Jesus så är det bara att anmäla sig och komma.

Sen har vi det här: 

14224715_10154491499363373_8238918740373681321_n

Bön är gött och kvällsmötet tror jag kan bli väldigt intressant. Jag vet inte vem K-G Jonsson är men han är säkert jättetrevlig, och vittnesbörd* är ganska svårt att motstå.

Så skriv in det i kalendern.

*Vittnesbörd är när man delar nåt från sina egna erfarenheter. “Det här och det här har jag sett och upplevt”.

0 thoughts on “Till er som bor nära Kungälv

  1. Hej! Med risk för att bli dumförklarad… Har en genuint nyfiken fråga. Vad tänker kristna i allmänhet om teodicéproblemet? https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Teodicéproblemet

    Alltså jag fattar att kristna inte är en homogen grupp, men känner typ inga kristna och undrar helt enkelt hur snacket går kring detta. Eller bara dina personliga tankar kring detta 🙂

    1. Hej! Jag tycker inte alls att det är en dum fråga. Det är nog en ganska vanlig fråga, men ingen fråga som jag tycker känns svår då jag tycker att det är rätt uppenbart att vi människor har en egen valfrihet och fri vilja som Gud inte vill styra över. Hur kristna tänker i allmänhet vet jag inte men jag personligen tycker att Bibeln förklarar väldigt bra varför världen ser ut som den ser ut med orättvisor, ondska och lögn. Sum summarum handlar det om människans fria vilja och lögnens inträde i världen genom ormens första lögn i Edens lustgård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *