Bilder · Familjeliv · Högtider · på Sonja

Nu har vi äntligen gift oss!

Vill bara berätta att i tisdags blev jag äkta maka och fru till min ungdoms och livs stora kärlek.

Och om ni undrar vem han är så kan jag berätta att även fast vi är alldeles nygifta så är han inte direkt nån som man kan titulera som en “ny flamma”.

Vi blev ihop första gången på Åsele marknad 2002 och sen dess har vi bland annat

 • flyttat från Lappland till Västkusten
 • fått två barn ihop
 • separerat i fem år
 • och hittat tillbaks till varann igen.

Mycket ryms mellan raderna i den korta sammanfattningen och vi har klarat oss igenom alltihop och kommit ur det starkare tillsammans än vad vi var innan detta, som vi kan kalla “allt möjligt”, hände.

Ja det finns mycket jag skulle kunna berätta om det… och om Gud – för Gud har en väldigt stor del i vårt band till varann. Ja för jag är helt säker på att Gud har välsignat och hjälpt (och hjälper) oss enormt mycket.

Om någon skulle vara intresserad så skulle jag kunna försöka berätta lite mer om detta vid något senare tillfälle.

Men just nu vill jag mest bara ha sagt att nu har jag gift mig med den enda man jag vill ha och jag är otroligt glad och tacksam att Gud fört oss samman inte bara en gång, utan två gånger.

Bröllopet skedde väldigt enkelt och avskalat på trappen till Kungälvs kommunhus och det var precis det bröllop som jag alltid drömt om (jag skojar bara, jag har aldrig drömt om bröllop, men vill man gifta sig så är det ju lite av ett måste). Jag är jättenöjd med hela dagen från början till slut, det var mer än vad jag kunnat hoppats på med SPA och hotellövernattning och allt möjligt (några på hans jobb hade planerat allt för oss)!

jag och maken
Den här bilden är från 2003

 29550122635_70caefd2a5_k

Den här är från två barn och en himla massa händelser senare, 2016

0 thoughts on “Nu har vi äntligen gift oss!

 1. Grattis! Du är värd all lycka!
  Och tack för att du bloggar och har fortsatt blogga om din tro senaste året, är så tänkvärt och vackert att följa!

 2. Vad härligt! Stort grattis!! Jag är glad att jag får följa lite av din resa med Jesus här på bloggen. Du skriver så klokt och fint! Jag har tänkt flera gånger att “åh, henne skulle jag vilja vara vän med” 🙂 Och berätta gärna mer om hur Gud har varit med i er relation!

 3. Vad härligt! Ber att få gratulera!!
  Skulle nog kunna vara intresant att
  höra hur Gud har verkat i era liv, fram och tillbaka och frammöver 🙂
  Stor kram???
  Elisabeth

 4. Grattis!

  Och så har jag en fråga om din Sjösala Mariedal cykel (om du nu har kvar den). Är det en 26 eller 28 tum?

 5. Oj jag var jättesen att upptäcka detta! Jättestort grattis. Det var ju redan ett stort tomrum när Sonakim tog slut för typ 7-8 år sen. Fint att ni lyckades finna varandra igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *