Bibelcitat · Bilder · Jesus · Kristendom · Psykisk ohälsa · Skärmdumpar

Blogginlägg för ett år sen: “Livet skrämmer mig mer än döden”

Det här inlägget skrev jag för precis ett år sen.

 

rädd för livet

Tänk om jag hade vetat allt underbart som jag snart skulle få se.

Tänk om jag hade vetat hur jag om mindre än tre månader skulle få svar på alla mina frågor, på varför vi måste göra så konstiga saker för att överleva, och varför världen är så fylld med konstiga känslor och relationer och varför jag inte kunde hitta någon trygghet i mig själv eller omgivningen.

Tänk om jag vetat att jag snart skulle få leva med den som är stilla, den som aldrig förändras. Att jag skulle få förstå meningen med livet.

Jag vet att det finns de som följer min blogg som tycker att det här som hänt mig är konstigt, att jag blivit galen. Men ni som tycker det fattar inte. Jag var galen förut. Nu är jag inte galen.

Tack Jesus säger jag bara. Han är verkligen bäst och jag älskar honom såå så mycket!

bibelord

0 thoughts on “Blogginlägg för ett år sen: “Livet skrämmer mig mer än döden”

  1. Så är det, särskilt här i Sverige. Är man religiös så är man galen.
    Och blir man “plötsligt” religiös så har man hamnat i psykos!

    En sökande “lost soul”(för man är väl lite lost om man söker?), som flowar i Indien på yogaretreats för att finna “något/sig själv/bergstoppar/tantra/böngrytor/droger/någon att hålla i handen”, ja då är man en fri själ och en härligt spännande person bara.

  2. Tycker inte alls du är galen. Det du skriver är fortfarande intressant bara på ett annat sätt. jag är mest bara nyfiken och känner respekt inför att du delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

  3. Hej Sonja!
    När du ”kom ut” som kristen för ett tag sedan blev jag väldigt glad för din skull och tyckte det var väldigt spännande att få följa din väg som kristen bloggare. Det jag är nyfiken på att veta nu är hur det har påverkat din person i stort. Tidigare var du ju väldigt rolig, ironisk och kommenterade livet på ett väldigt härligt sätt tyckte jag. Nu skriver du nästan uteslutande om frälsningen och kristenheten. Betyder det att ditt tidigare levnadssätt står i konflikt med frälsningen eller är det bara det du är intresserad av att skriva om för tillfället? Hur har omgivningen reagerat, vänner, familj? Kram Weronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *