Min blogg kan inte vara en döende häst

Det verkar som att det finns några stycken som uppskattar min blogg trots glesa uppdateringar så det jag måste börja med, om jag ska fortsätta, är att likna bloggen med något annat än en svältande häst som ligger med dödsryck i stallet.

Kanske kan någon hjälpa mig med en annan liknelse? Jag blir lite stressad av hästliknelsen. 

hast.jpg

 

7 åsikt på “Min blogg kan inte vara en döende häst

 • 22 januari, 2020 kl 22:55
  Permalink

  Jag tycker att den är en rolig och samtidigt mycket klok häst som sticker in huvudet genom fönstret ibland och säger något trevligt och/eller tänkvärt!

  • 23 januari, 2020 kl 22:12
   Permalink

   En talande häst som minds its own business! Underbart!

 • 22 januari, 2020 kl 23:28
  Permalink

  Vad sägs om en liknelse med gubben i lådan istället då. Ingenting händer, ingenting händer och ingenting händer.. och så plötsligt ”poff” och så kommer han upp ur lådan igen? Plötsligt liksom, så händer det och då blr man glad(undrar om sådana leksaker fortfarande finns kvar?).

  • 23 januari, 2020 kl 11:46
   Permalink

   Haha, är inte gubben i lådan gjord för att skrämmas? Plötsligt kommer han och så blir man RÄDD? 😀 Fast det är fortfarande helt klart bättre än en svårt döende häst!

   • 28 januari, 2020 kl 19:46
    Permalink

    Jo, man blir ju lite förskräckt förstås..men på ett lite spännande pirrigt sätt? Annars skulle man väl inte trycka ned gubben och göra om det, eller?

 • 23 januari, 2020 kl 15:52
  Permalink

  Ett ljus i mörkret.

 • 23 januari, 2020 kl 21:06
  Permalink

  Ett gökur kanske (en sådan där gammaldags klocka på väggen där det kommer ut en fågel och säger ko-ko en gång i timmen)? ?
  Man får ju vänta ett tag innan fågeln tittar ut, men när den väl gör det så märker man den desto mer och den hörs ordentligt.

Kommentarer är stängd.