Idag är en vaggdag

Idag är en dag när jag bara växlar mellan att mata och vagga. Han kommer liksom inte till ro och jag misstänker att det är värmen blandat med oroligheter i magen.

Det medför att jag inte kan göra någonting som kräver att jag reser mig upp och går iväg nån meter, för då vaknar han och gråter. Lillprinsen.

Och att gå med vagnen är inte riktigt ett alternativ för jag vägrar gå ut i denna värme just idag.

Jag börjar bli väldigt trött på värmen. Jag kan bita ihop och härda ut för det finns värre än varmt väder och solsken (till exempel att lyssna på Red Hot Chili Peppers) fast just nu känns det faktiskt som att jag vill krypa ur mitt egna skinn.

Men vad är det man brukar säga? When life brings you lemonade you better drink that lemonade.

IMG_1114

 

3 åsikt på “Idag är en vaggdag

 • 4 juni, 2018 kl 20:18
  Permalink

  Håller med dig om att värmen börjar bli outhärdlig! På flera plan; vattenbrist osv.. Och ur ett klimatperspektiv känns det läskigt tycker jag. Om/när det börjar regna kommer jag att gå utomhus och dansa!!

  • 5 juni, 2018 kl 16:44
   Permalink

   Idag blåser det kallt! Wihoo

 • 5 juni, 2018 kl 20:45
  Permalink

  Jag har njutit av värmen men förstår att med en liten bebis kan det bli allt annat än roligt.

Kommentarer är stängd.