5 thoughts on “Varför var Ebba och Didrik så obehagligt?

  1. Ja det var liksom både fascinerande och ja kanske obehagligt. Det var ju väldigt många obehagliga karaktärer, på olika sätt. Kanske var det?

    1. det är möjligt. jag kollade när det kom ut och serien kom ut 90, då var jag fem år. Jag kan inte minnas att jag tyckte att det var fascinerande, men jag såg ändå eftersom jag hade äldre syskon. Kanske var min låga ålder en bidragande faktor till min känsla?

  2. För att det innehöll en massa obehagliga ämnen? Mobbing, att svika sina vänner, att svika sig själv, föräldrar som bråkar och kanske kommer att skilja sig, olycklig hopplös kärlek..?

    1. Det låter sannolikt. Jag var ju så liten så jag kommer inte ihåg handlingen, bara känslan, som var kräkig. Kollade ett klipp. Beter sig ungarna verkligen naturligt för barn i den åldern?

  3. Förmodligen för den otäcka, rika kontrollfreaks-stalker ungen som var kär i Ebba. “S.N.Y.G.G! Snygg! De e du!” skriker han aggresivt till Ebba så att hon blir rädd och springer därifrån. Stalking med dator och videokamera. Han var emotionellt handikappad med föräldrar som inte hade tid med honom. “Ebba och Didrik” skulle vara lite otäck och märklig, man skulle tycka att hon gjorde fel som svek Didrik för stalkerungen
    Relatipnsthriller för barn.

Comments are closed.