Jesus direkt, kan jag hjälpa till med något?

Kommer ni ihåg den där reklamen som gick på tv för 20 år sen som gick så här:

[Kvinna sitter framför dator med ögon lika pigga som ett marsvins. Hon har ett headset och telefonen ringer]

Kvinnan (hurtigt och med blicken riktad mot okänd punkt): Via direkt! Kan jag hjälpa till med något?

via direkt

Väldigt slagkraftig reklam. Påverkade en hel generation.

Jag fann i alla fall en bild med Jesus som jag tyckte påminde ganska mycket om den reklamen.

jesus direkt

jesusdirekt

1 thought on “Jesus direkt, kan jag hjälpa till med något?

  1. Har du haft gudstro tidigare eller kom det här med frälsningen som en “blixt från ovan?”. Och så undrar jag hur dina närstående har reagerat? Samt hur du tänker kring barnen. Är de med i kyrkan osv? Vilken kyrka tillhör du och varför blev det just den? Många frågor!

Comments are closed.